Open water clinic = VOL!

Op zondag 6 mei zal een open water clinic bij Fun Valley georganiseerd worden. Hier kun je ervaren en oefenen om in open water te zwemmen. De clinic staat onder leiding van Maya Kingma en Robert de Korte, beide ervaren triathleten en trainers.

De clinic begint om 10:30u en zal 1,5 uur duren. Tussen 10:00u en 10:15u kun je je melden bij de entree van Fun Valley, hier is gratis parkeergelegenheid.

De clinic zal beginnen met een uitleg over open water zwemmen en het gebruik van een wetsuit. Daarna zal er door middel van verschillende oefeningen in het open water gezwommen worden. Het gebruik van een wetsuit is verplicht.
Mocht je geen eigen wetsuit hebben dan zijn er een beperkt aantal wetsuits te leen via onze Swim Supplier ARENA.

Deelname kost €15,-, dit is inclusief entree voor Fun Valley en douchegelegenheid. Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@triathlon-eijsden.nl met je naam en eventueel je maat voor een wetsuit. Er zijn maar een beperkt aantal plekken, dus wacht niet te lang met inschrijven! Je aanmelding is pas definitief na het overmaken van je inschrijfgeld (details over betaling ontvang je via e-mail).